ÜZLETÜNK: 1135 BP., XIII. KER., FRANGEPÁN U. 91. | NYITVA: hétfőtól - csütörtökig: 9:30-15:00. | +36-30-758-5520 vagy +36-30-234-5151

Amit a ruhacímke készítéséről jó tudni

Ruhacímkék és egyéb más címkék elkészítése egyedileg is megoldható, a nyomdaipai és textilipai technológiák fejlődése folytán kisebb példányszám esetén is megfizethetőek. A bevarrható ruhacímkék, amelyek a Fogyasztóvédelmi törvény értelmében kötelező információkat tartalmaznak a mosás használati utasításairól, egyedi méretekben, fekete vagy fehér alapon készülnek, a rajta szereplő grafikák egyedileg tervezhetőek a megrendelő igényeinek teljes figyelembevételével. Általában megrendelés mennyisége nincs minimális darabszámhoz kötve.

szövött cimkék

(tovább…)

Szolgáltatások a ruhacímkék megrendelésével kapcsolatosan

Minden ruhacímke megrendelés egy meglehetősen összetett, az alaptevékenységeken kívül, amik a textilcímkék, ruhacímkék, öntapadós címkék és más egyéb különböző címkék nyomtatását jelenti, több más szolgáltatás is elérhető a megrendelők részére.

A minél jobb megrendelés és végtermék elérése érdekében nagyon fontos lehet a szaktanácsadás igénybevétele. Milyen technológiát érdemes használni, a felhasználás hogy fog történni, a Fogyasztóvédelmi törvényeknek pontosan milyen vásárlási tájékoztatók és használati utasítások felelnek meg, mik ezen a területen a minimum követelmények, a mosási jelzések mit jelentenek?

(tovább…)

Szövött címkék nemcsak ruhákhoz

A szövött címkék ma már a legváltozatosabb színösszetételben és mintázattal elérhetőek. Az alapanyagok taftból és szaténból is rendelhetőek, melyekhez rengeteg különböző szövésminta választható, de igény szerint természetesen teljesen egyedi szövésminták is elkészíthetőek. A méretek tekintetében ugyanilyen változatosság tapasztalható, és kiegészítők is rendelkezésre állnak.
A szövött címkéken belül a szövött ruhacímkék a legkedvezőbb árú textil alapanyagoktól a rendkívül igényes szatén, dupla szatén és tripla szatén szuperprémium alapanyagokig széles skálán választhatóak.

(tovább…)

Vásárlási tájékoztató ruhacímkékhez

Hazánkban a fogyasztóvédelmi törvény tartalmazza azokat a részletes jogszabályban rögzített előírásokat, amely szerint minden Magyarországon forgalmazott termék és árú csak megfelelő formában kivitelezett kezelési és használati útmutatóval hozható csak forgalomba. Így ezt természetesen minden egyes ruházati és textil termék esetében is teljes mértékben figyelembe kell venni.

(tovább…)

Ruhacímkék az ötlettől azok felhelyezéséig

A ruházati termékeknek nemcsak kötelezően szerves része a ruhacímke, hanem kifejezi az adott termék és az azt elkészítő cég minőségét és arculatát is. Ahhoz, hogy egy ruhacímke megfeleljen a törvényi előírásoknak és a megrendelő cégnek, gondos tervezés, a megfelelő minőségű alapanyagok kiválasztása és a helyes felhelyezésük is alapvetően szükséges.

ruhacimke képek

Amennyiben ruházati termékünk számára keressük a legjobban ráillő ruhacímkét, annak külső megjelenésének kitalálásához két út kínálkozik, vagy mi magunk tervezzük meg saját ötleteink alapján a címkét, és azt visszük el egy ruhacímke készítős céghez, vagy külső segítséget veszünk igénybe, például egy olyan ruhacímke készítő vállalkozás személyében, amely nagy tapasztalattal rendelkezik e téren.

(tovább…)

Szálbelövő mi is ez?

Törvényileg is elő van írva, hogy minden egyes elkészített és forgalomba hozott ruházati terméknek rendelkeznie kell a szabályoknak megfelelően megtervezett és legyártott ruhacímkével. Ezen ruhacímkék elkészítését általában címkekészítő cégek segítségével tervezik meg és gyártatják le a ruházati termékeket készítő vállalkozások, majd miután a megrendelt ruhacímkéket megkapták, nekik is kell felhelyezni azokat.

Ehhez a művelethez szükségesek az úgynevezett szálbelövő pisztolyok és azok kellékei, a belövőszálak.

(tovább…)

16 darab tréfás ruhacímke

Cikkünkben olyan ruhacímkék felsorakoztatására vállalkozunk, amelyek a megszokottól eltérő, nem mindennapi, tréfás szövegeket tartalmaznak. A képeken érvényesülő nyelvi humort maga az ott látható tartalom fokozza azáltal, hogy ruhacímkén helyezkedik el.

Ennek hatása azt az érzést keltheti bennünk, hogy a ruhacímkék megszólítanak bennünket, illetve hozzánk beszélnek, ami nyilvánvalóan még inkább felpezsdíti a komikum élményét.
Akár egy ruhagyártó humorérzékéről, akár az üzenetéről legyen szó, amelyek a fordítás során elvesznek, ezeket a frissen mosott címkéken lévő tréfás utasításokat mindenképp érdemes elolvasni.

(tovább…)