ÜZLETÜNK: 1135 BP., XIII. KER., FRANGEPÁN U. 91. | NYITVA: hétfőtól - csütörtökig: 9:30-15:00. | +36-30-758-5520 vagy +36-30-234-5151

Miért fontos a megfelelő címke készítő cég kiválasztása?

Ez talán a legegyszerűbben úgy foglalható össze, hogy a hozzáértés, a tapasztalat és a megfelelő minőség miatt. A különböző címkék elkészítését alapos tervezésnek kell megelőznie, ki kell tudni választani a legmegfelelőbb alapanyagokat és a minőségi legyártás is nagy szakértelmet igényel.
A legmegfelelőbb címkekészítő cég minden ehhez a tárgykörhöz tartozó címkefajtával, csomagolóanyaggal, szálbelövővel és a tervezéshez is szükséges számítógépes háttérrel rendelkezik.

cimke

Az éppen induló vállalkozásoknak abban tud segítséget nyújtani egy ilyen hozzáértő cég, hogy már a kezdet kezdetén kellő súlyt kapjanak a marketing jellegű követelmények, a címkék és a csomagolás ne lehúzza, hanem emelje a értékesíteni kívánt termék minőségét.
Azoknak is nagyon fontos lehet egy ilyen cég kiválasztása, akiknek sem hátterük, sem idejük nincs a címkék megtervezésével foglalkozni, de ettől függetlenül nagy szükségük van a jól kitalált címkére és a professzionális minőségre.

(tovább…)

A ruhacímkéken található jelzések értelmezése

Minden egyes megvásárolt ruhadarabon megtalálhatunk egy kicsiny címkét, melyeken apró jelek vannak feltüntetve, és ezek arra szolgálnak, hogy a ruhát a lehető legtovább megőrizhessük és használhassuk minél jobb állapotában. De hogyan is értelmezzük ezeket a jeleket, hogy ez a fentebb említett cél meg is valósulhasson?
Ezek a jelek egyezményes jelek, tehát bármely gyártótól is származzon a ruházati termék, a jelek ugyanúgy néznek ki rajta, és ugyanazt is jelentik. Ezek a kis címkék a mosás, a vasalás, és a szárítás mikéntjéről tájékoztatják a vásárlót, mely szabályok betartásával a ruha minősége a lehető leghosszabb ideig megőrizhető. A címkéken található jelek meghatározott sorrendben helyezkednek el, így mi is ebben a sorrendben ismertetjük ezeket.

(tovább…)