ÜZLETÜNK: 1135 BP., XIII. KER., FRANGEPÁN U. 91. | NYITVA: hétfőtól - csütörtökig: 9:30-15:00. | +36-30-758-5520 vagy +36-30-234-5151

A papírtáska, mint reklámtáska

Ma már egy papírtáskának számtalan igénynek meg kell felelnie, a megrendelők természetesen elvárják a jó minőség mellett az alacsony árakat, igény szerint egyedi és figyelemfelkeltő feliratokkal, és nem utolsósorban reklám hatását is szeretnék mindinkább hatékonyan felhasználni. Lehetőség szerint széles választékból akarnak válogatni, mindezt minél magasabb szintű szolgáltatás keretében.

reklámtáska és papírtáska

(tovább…)

Papírzacskók az igényes csomagoláshoz

A legkülönfélébb termékek csomagolásához az egyik legjobb és legkedvezőbb árú megoldás lehet a papírzacskók használata. A csomagolástechnikai termékek között az egyik legalapvetőbb eszköznek számít, mivel a felhasználási területe rendkívül széles spektrumban mozog.

Attól függően, hogy a papírzacskó milyen típusú, jól alkalmazható különféle aprócikkek, bármilyen jellegű ajándékok, élelmiszeripari termékek és más egyéb termékek csomagolására. Tökéletesen alkalmas egy esztétikus termék ízléses csomagolására is, és ezen kívül reklámhordozóként is jól megállja a helyét.

papírtáskák

(tovább…)

Papírtáskák a környezetvédelem érdekében

Ha csak a saját környezetünkben nézünk is szét, akkor is megdöbbenve láthatjuk, hogy naponta mennyi szemetet halmozunk fel. Ideje tehát elgondolkodnunk azon, hogy mi személyesen is mit tehetnénk azért, hogy azt a hatalmas szeméthalmot a lehető legjobban lecsökkentsük.

újrahasznosított papír

Ehhez nem kell rögtön messzemenő és óriási változtatásokat végrehajtani, mindössze pár célszerűen kiválasztott apró szokásunkon kell csak változtatnunk. Ezek a változtatások mindenképpen megtérülnek, lehet, hogy nem az anyagiak terén, de abban biztosak lehetünk, hogy környezetünk és a bolygónk is fellélegzik, ami ránk is automatikusan visszahat.

(tovább…)

Csomagolás tervezése és készítése

Ma már mindenki tisztában van azzal ténnyel, hogy egy termék piaca dobásában milyen fontos szerepet játszik a csomagolás megtervezése és annak minőségi elkészítése.

csomagolás

A vásárlók első találkozása egy áruval minden esetben a csomagolással kezdődik, sőt sok esetben a csomagolás vezeti rá a vásárlót arra, hogy kézben vegye a terméket és közelebbről is megismerkedjen vele. Így egyetlen cég sem hagyhatja ki azt a fontos lépést, hogy készítményének megfelelő csomagolást tervezzen vagy terveztessen, különös figyelemmel az termék arculatának kialakítására, és nem utolsó sorban a hatékony áruvédelemre tekintettel.

(tovább…)

A csomagolás többféle rendeltetése

Mai világunkban a csomagolásnak már nemcsak az áru védelmét szükséges szolgálnia, messzemenően többféle funkciónak kell megfelelnie. A sok szempont között is talán legfontosabbá vált a termékre való figyelem felhívás szempontja, hiszen a termék eladásában döntő mozzanat, amikor a vásárló észreveszi az adott árut, majd kezébe veszi, megvizsgálja.

csomagolás

Ezt leginkább azzal lehet elérni, ha a termék csomagolása megfelelően vonzó, olyan image-el rendelkezik, amely utal a márka jellegére, egyszóval a terméknek magára kell tudnia vonni a vásárló figyelmét. Kiemelten fontos lehet a márka építése során, hogy az áru csomagolása a mögötte álló céget is a lehető legjobb módon képviselje.

(tovább…)

5 érv a papírzacskók használata mellett

Azon cégek és vállalkozások számára, amelyek valamilyen terméket forgalmaznak, elengedhetetlenül szükségük van csomagolóanyagokra. Legyenek azok élelmiszeripari termékek, egyéb aprócikkek, különféle ajándékok, a legmegfelelőbb és legkedvezőbb áru csomagolónak mindenképpen a papírzacskó nevezhető meg. A felhasználási területük szinte felmérhetetlenül széles.

(tovább…)

6 fontos szempont a csomagolások megtervezéséhez

Bár egy termék csomagolása egy átlagos szemlélő számára első ránézésre egyszerűnek is tűnhet, a csomagolás megtervezése egy nagyon bonyolult folyamatot igényel, és több különböző szempontnak is meg kell felelnie.

Ha cégünk nem rendelkezik alapos tapasztalattal ezen a téren, célszerű egy hozzáértő marketing és csomagolástervezés terén tevékenykedő vállalkozás segítségét igénybe venni. De milyen szempontoknak is szükséges egy csomagolásnak megfelelnie, míg a vásárlókhoz egyáltalán elérne.

csomagolás

(tovább…)

Tasakokról

A különböző kereskedelmi csomagolóanyagok közül rendkívül minőségi és költséghatékony megoldást nyújtanak a többféle formában és célra készülő tasakok és zacskók.

A celofán, más néven BOPP tasak talán a legolcsóbb tasak, és az árával szemben mégis megfelelő esztétikusságot kölcsönöz a bele csomagolt termékeknek. Víztiszta átlátszó kivitel, számtalan méretben elérhetőek és nemcsak ruházati termékek, hanem kozmetikai termékek, ékszerek, fényképek, több -féle ajándékok, és különböző élelmiszerek csomagolhatóak ízlésesen a használatával.

(tovább…)

Milyen Karácsonyi díszcsomagoló anyagot válasszunk?

A karácsony közeledtével szinte mindenki az ajándékozás lázában ég, sorra járjuk a boltokat, mivel is lepjük meg szeretteinket. Azonban nem elég csak az ajándékokat beszereznünk, gondolni kell a megfelelő csomagolásra is. Szerencsére számtalan alkalomhoz illő csomagolóanyag közül választhatunk, zacskók, tasakok, dobozok és csomagolópapírok állnak rendelkezésre. A személyes jelleget is is érdemes belevinni a csomagolás kialakításába, a díszítés, a forma és a stílus megfelelő elegye lehet erre a megoldás.

(tovább…)

Csomagolóanyagok története ahogy kezdőzött

A történelem kezdetein a csomagolást csak az áru megvédése és szállíthatóvá tétele érdekében használták, azonban az 1800-as évek elején egyre több termék gyártója jelent meg előrecsomagolt áruikkal, melyek már márkajelzéssel és figyelemfelhívó képekkel voltak ellátva, ami a brand építés első megnyilvánulása volt a csomagolásokon.

Ha a világtörténelem legelső csomagolóeszközeit szeretnénk megtalálni, akkor lényegében az őskorig is vissza lehet mennünk, amikor is az ősemberek a különböző zsákmányolt és gyűjtögetett élelmeket vagy tárgyakat különböző természetes anyagokba csomagolták, például állatbőrökbe, levelekbe vagy faágakból és csontokból összetákolt egyéb eszközökbe.

(tovább…)