ÜZLETÜNK: 1135 BP., XIII. KER., FRANGEPÁN U. 91. | NYITVA: hétfőtól - csütörtökig: 9:30-15:00. | +36-30-758-5520 vagy +36-30-234-5151

A reklámtáska, mint mozgó hordozó felület

A reklámtáska, vagy más néven reklámszatyor rengeteg felhasználási területen alkalmazható olcsó és mégis nagy marketing értékkel bíró csomagolási és hordozó eszköz. Felhasználható kiállítások népszerűsítésén át a céges ajándékok csomagolására, vagy bármilyen reklám célzatú rendezvényen való használaton át a cégek saját emblémás ingyen biztosított termék hordozójaként az ügyfelek részére.

reklámtáska
A reklámtáska a marketing kutatások szerint mind a mai napig hatékonyan alkalmazható rendkívül költséghatékony és gyorsan megtérülő reklám beruházás. Milyen érvek szólnak e mellett?

(tovább…)

3 ok a papírtáska megrendelésére

Bármely cégnek szüksége lehet akár szolgáltatáshoz, akár ügyfelei megajándékozására egy megfelelő papírtáska készletre. De mely okokból is érdemes a papírtáskákat választani más csomagoló anyagok helyett?

(tovább…)

3 érv a reklámtáskák mellett

A műanyag reklámtáskák évtizedekkel ezelőtti megjelenése óta bebizonyosodott, hogy ez az egyébként nagy reklámerővel bíró eszköz rendkívüli kedveltségnek örvend a felhasználók, a vásárlók körében.

Ma már a legtöbb reklámtáska papír alapú a kornak megfelelően, és ezt a terméket is szívesen hordják magukkal, sokaknak a mindennapjaik része, és a jobb minőségű termékektől akár heteken vagy hónapokon keresztül sem válnak meg. Nézzük most meg, hogy mért is éri meg egy cégnek reklámtáskák megrendelésébe befektetnie, és milyen lehetőségek közül tud választani.

reklámtáska

(tovább…)

Papírtáska a mozgó marketing eszközök legjobb példája

A ma forgalomban lévő papírtáskák több előnye közül az egyik legfontosabb a cégek, vállalkozások számára a rendkívül jól kiaknázható marketing célokra való felhasználhatóságuk.

Nem is olyan rég hazánkban a papírtáska még meglehetősen ritkaságnak számított, de széleskörű elterjedése óta nagyon sokan megszerették, egyre többen használják egyrészt praktikus volta miatt, másrészt a környezetbarát anyagból való készítése okán is divatos terméknek számít a felhasználók körében.

Ráadásul a rajtuk elhelyezett reklámok nemhogy taszító hatást nem váltanak ki, hanem még szeretik is azokat.

Papírtáska mint marketing eszköz

A nyomtatott papírtáskák rendkívül gazdaságos, és ehhez képest mégis nagy marketing hatékonysággal rendelkező eszközök. Számtalan célra fel lehet használni, céges ajándékok adhatók át vele, bármilyen reklám, vagy népszerűsítő rendezvény elmaradhatatlan kelléke, de bármilyen szolgáltatásokkal foglalkozó, termékeket forgalmazó cég, vagy vállalkozás leggyorsabban megtérülő reklám beruházása lehet, ha minden ügyfele, vásárlója részére ajándékoz egy saját emblémával ellátott papírtáskát.

Mivel éri el a papírtáska ezeket a pozitív hatásokat?

Egyrészt az előállítási költségek nagyon alacsonyak, a cégnek lényegében a reklámmal kapcsolatban csak ezeket a költségeket kell megfizetnie, hiszen a reklámtevékenység elvégzését már az ügyfelek, vásárlók végzik el, miközben mindenhová magukkal viszik az ajándékba ingyenesen kapott reklám táskákat.

zsinórfüles papírtáska

A szintén gazdaságosnak mondható szórólapokkal szemben, amelyek túlnyomó része alapból a kukákban köt ki, a papírtáskákat szívesen hordják magukkal a használóik, és minél jobb minőségűek, annál hosszabb ideig.

(tovább…)

Milyen legyen egy Valentin napi papírtáska?

A Valentin nap hagyományosan a szerelmesek napja, ebből a szempontból a fiúknak, férfiaknak az ajándékozás terén némileg egyszerűbb dolguk van, hiszen a virágoknak minden lány és hölgy bármikor örülni tud, ez valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból.

A hölgyeknek némileg nehezebb a dolguk, ők ha már valamilyen ajándékot vesznek a párjuknak, akkor azt nagy valószínűséggel be is fogják csomagolni, tehát lényegesen nagyobb gondot fordítanak az ajándékozásra.

Természetesen egyre több férfi választja a virág helyett valamilyen szívhez szóló ajándék beszerzését, , és mivel csomagolni kevésbé szeretnek, sokan választják a számtalan kivitelben elérhető gyönyörűen nyomtatott elegáns papírtáskákat az ajándék átadásához.

(tovább…)

Emblémázott papírtáska mint Brand építő eszköz

A brand, vagy más néven márkaépítés egyik legköltséghatékonyabb és mégis nagy reklámértékkel bíró eszközei az emblémázott papírtáskák különféle változatai. Már a marketing kutatások is többször rámutattak erre a tényre, így a magára valamit is adó cégek, vállalkozások és termék gyártók is előszeretettel használják ezt a brand építési formát.

Az emblémázott papírtáskáknak lényegében csak az előállítási költségeivel kell számolnia a brand építésre használó vállalkozásnak, hiszen a további reklámtevékenységet már a vásárlók és azon személyek végzik el, akikhez a táskák ilyen vagy olyan úton eljutottak.

Az emblémázott papírtáskákat minden korosztály szívesen használja, és nemcsak vásárláshoz, hanem bármilyen szállítási vagy csomagolási célra alkalmasnak találják, és számtalan helyen és időben magukkal viszik. Az emblémázott papírtáskák többféle minőségben és értékben készülnek, minden cég maga dönti el, hogy az adott brandhez, vagy termékhez mely minőségű papírtáska a legmegfelelőbb marketing eszköz.

(tovább…)

Papírtáskát vagy műanyag zacskót: melyiket válasszuk?

papírtáska vagy műanyag zacskó

Melyik a kényelmes és melyik a természet tudatos?

Arra voltunk kíváncsiak, hogy a bevásárlások során az emberek szívesebben igényelnek-e papírtáskákat a műanyag zacskók helyett, abból kiindulva, hogy a papírtáskák használata sokkal inkább környezetbarát, mint a műanyag zacskóké.

Egy kis kutatást végeztünk ezzel kapcsolatban, és összesen 1.000 embert kérdeztünk meg arról, hogy a bevásárlások alkalmával melyiket veszi szívesebben a kezébe: a papírtáskát vagy a műanyag zacskót?

(tovább…)

A papírtáska tíz szokatlan felhasználási módja

papírtáska felhasználási módjai

Mindannyian tudjuk, hogy milyen hasznos lehet, ha otthon vagy az irodában megtartjuk az újrahasznosítható papírtáskák készletét, hiszen ezek nagyon sok hasznos célt szolgálhatnak.

A papírtáskák ugyanakkor néhány szokatlan helyzetben is kisegíthetnek bennünket, amelyek során feltételezni sem mernénk, hogy hasznunkra válhatnak, és mégis.

Összeállítottuk ezeknek a helyzeteknek a rövid listáját, a továbbiakban nézzünk néhányat a mi kedvenceinkből – melyik a te kedvenced közülük?

(tovább…)