ÜZLETÜNK: 1135 BP., XIII. KER., FRANGEPÁN U. 91. | H-P: 9.30 - 15.30 | +36-30-758-5520 vagy +36-30-234-5151

SZOLGÁLTATÁSOK

Grafikai tervezés, nyomdai előkészítés:

  • Egyszerűbb grafikák, szövegek szerkesztése, illetve egyszerűbb vagy nem túl kis felbontású, JPG-ben vagy másik pixeles file formátumban küldött logó utólagos vektorizálása: INGYENES, amennyiben nálunk rendeled meg egyedileg nyomtatott címkédet, nyomdai munkádat vagy csomagoló anyagodat
  • Kis felbontású vagy bonyolult, JPG-ben vagy másik pixeles file formátumban küldött logó utólagos vektorizálása: erre egyedi grafikai díj vonatkozik a grafikától függően
  • Bonyolultabb grafikák, több oldalas kiadványok: erre egyedi ár, grafikai díj vonatkozik, a grafikától függően tudjuk az árat megadni
 .

Ingyenes házhoz szállítás Budapest területén nettó 25000 Ft-os rendelés felett, kizárólag a raktárkészletről rendelt termékekre vonatkozik (az egyedileg rendelt termékre nem)

 DSC_0079
 .

Utánvétes postai szállítás – a mindenkori postai díjszabásnak megfelelően:

1 kg-ig|1350 Ft+áfa (bruttó 1715 Ft)
1-5 kg|1650 Ft+áfa (bruttó 2095 Ft)
5-15 kg|2100 Ft+áfa (bruttó 2665 Ft)
15-30 kg|2750 Ft+áfa (bruttó 3495 Ft)

 A Címkepláza webáruházában a termékeknél nem szerepelnek tömeg adatok, ezért a rendszer nem tudja automatikusan kiszámolni a rendelés összsúlyát, így a rendelés feladásánál nem lesz információ a pontos postai díjról.
Amennyiben a csomagküldés előtt szeretnéd tudni a pontos postai díjat, akkor kérlek,  hogy a rendelés feladásakor a megjegyzés rovatba jelezd (vagy hívj minket telefonon), hogy postázás előtt szeretnéd tudni a postai díjat és mi még a csomagküldés előtt fel fogunk hívni a pontos összeggel, és ha nem felel meg neked, akkor már a telefonban azonnal lemondhatod a rendelésedet!

Fontos megjegyzés: cégünk kizárólag készpénzes, személyes átvétellel (budapesti üzletünkben), illetve postai utánvéttel dolgozik, így egyéb fizetési  módokra (bankkártyára, paypal-ra, előreutalásra) jelenleg nincs lehetőség!
Nagyobb összegű rendelés (kb 50.000 Ft felett) az előreutalás vonatkozásában (igény esetén) természetesen kivételt teszünk.

 .

Szaktanácsadás a címkék, ruhacímkék, vásárlói tájékoztató címkék, kezelési és mosási címkék, használati utasítás címkék tartalmára vonatkozóan (leelőlegezett rendelés esetén és csak a ruházati termékekhez kapcsolódóan).
A hatályos Fogyasztóvédelmi törvény előírásai szerint (leelőlegezett rendelés esetén) segítjük a címke tartalmának kialakítását.
Amennyiben nálunk rendeled címkédet, ruhacímkédet (leelőlegezett rendelés esetén!), a teljes körű szaktanácsadásunk természetesen INGYENES!