ÜZLETÜNK: 1135 BP., XIII. KER., FRANGEPÁN U. 91. | NYITVA: hétfőtól - csütörtökig: 9:30-15:00. | +36-30-758-5520 vagy +36-30-234-5151

Műanyag tasak, zacskó

Minden, ami MŰANYAG TASAK. Hatalmas celofán tasak, BOPP tasak és simítózáras tasak választék, óriási készlettel, sok méretben, akár kis szériában! A celofán tasak védi a terméket és javítja a látványt, és így az értékesítést. Hatékony reklámra vágysz? Kérd emblémázva!

Celofán tasak jellegű BOPP zacskó

Celofán tasak jellegű BOPP zacskó

A celofán tasak a legköltséghatékonyabb, kis tételben is kapható díszítő kereskedelmi csomagoló zacskó. Víztiszta, csillogó hatású zacskó, ami láttatni engedi a terméket, mégis megfelelően védi azt. 40 féle méretű BOPP zacskó raktárról.

 

RAGASZTÓCSÍKOS celofán tasak jellegű BOPP zacskó

RAGASZTÓCSÍKOS celofán tasak jellegű BOPP zacskó

A ragasztócsíkos celofán tasak fő felhasználási területe a ruházati termékek visszazárható csomagolása. Kiválóan alkalmas póló, ing, kötöttáru esztétikus és átlátszó védőcsomagolására.

 

Felakasztható EUROLYUKAS celofán tasak

Felakasztható EUROLYUKAS celofán tasak

Varázsold a termékedet egyedi köntösbe felakasztható EUROLYUKAS celofán tasakjainkkal. Termékek bemutatására, rendszerezésére, könnyebb kezelhetőségére, felakasztására megoldást jelenthetnek EUROLYUKAS Bopp tasakjaink, melyek 5 különböző méretben raktárról azonnal megvásárolhatók 100db/csomag kiszerelésben. Az így becsomagolt termékeket könnyedén, egyszerűen felakaszthatod szabványos szimpla, vagy dupla tüskés/kampós fali konzol tartókra. Az eurolyukas celofán tasakok alsó része ragasztócsíkkal van ellátva a gyorsabb és egyszerűbb csomagolási folyamat érdekében. A tasakok hosszúságát természetesen tetszés szerint lehet igazítani a belekerül tárgyak méretéhez a visszahajtható ragasztócsíknak köszönhetően. A tasakok erős, 30 mikronos BOPP (celofán jellegű) alapanyagból készülnek, ami érezhetően markánsabb csomagolást biztosít a terméknek, mint a magyar piacon kapható jellemzően 25 mikronos, vékonyabb alapanyagú celofán tasakok! Egyedi méretre történő gyártásra van lehetőség 5000 db-tól, illetve a tasak és fejléc emblémázása sem jelent problémát egy vagy több színnel, vagy akár 4 színcoloros nyomattal. Az EUROLYUKNAK köszönhetően a csomagolás során megspórolhatók az egyébként jelentős költséggel történő papír fejkartonok előállításának nyomdai és egyéb költségei és egy sokkal komplexebb, egyszerűbben kezelhető és könnyedén felakasztható csomagolás állítható így elő ezzel a speciális celofán tasakkal.

 

Oldalredős TALPAS celofán tasak

Oldalredős TALPAS celofán tasak

A talpas celofántasak 30 mikronos, erős, vastag anyagól, háthegesztett kivitelben, 5 cm-es oldalredővel készül. A talpas celofán tasak kiválóan alkalmas csomagoló eszköz csokoládénak, bonbonnak, egyéb ömlesztett élelmiszerárunak és bármilyen terméknek, ami nem lapos és aminek a mélysége megkívánja, hogy legyen oldalredője a tasaknak.

 

Egyedi, emblémázott celofán jellegű BOPP tasak

Egyedi, emblémázott celofán jellegű BOPP tasak

Nem csak esztétikus, költséghatékony csomagolást szeretnél? Reklámoznád is cégedet, márkanevedet a celofán tasak felületére nyomtatva? Rendeld emblémázva BOPP tasak csomagolódat, akár ragasztócsíkkal vagy anélkül!

 

Normál vastagságú simítózáras tasak

Normál vastagságú simítózáras tasak

A simítózáras tasak praktikus, áttetsző csomagoló, akárhányszor nyitható és zárható. A más néven önzáró vagy villámzáras zacskón a simítózár felett szabványméretű lyuk van, hogy felakasztható legyen.

 

Vastag anyagú simítózáras tasak

Vastag anyagú simítózáras tasak

Vastagabb, tartósabb alapanyagból készült simítózáras zacskó, hogy az erősebb igénybevételt is bírja. A felhasználási területe korlátlan: ékszer, bizsu, ajándék, fém tömegcikk, fehérnemű, fürdőruha stb.

 

Ruhavédő molyzsák

Ruhavédő molyzsák

Megóvja vállfára akasztott ruházati termékedet oly módon, hogy esztétikusan láttatni engedi a terméket. Többféle méret, kis széria készletről, kedvező ár.

 

Egyéb műanyag zacskó

Egyéb műanyag zacskó

Letéphető zsemlés és pékáru zacskók készletről, 100 db-os kiszerelésben. A legolcsóbb műanyag zacskó a csomagoló tasakok között.