ÜZLETÜNK: 1135 BP., XIII. KER., FRANGEPÁN U. 91. | NYITVA: hétfőtól - csütörtökig: 9:30-15:00. | +36-30-758-5520 vagy +36-30-234-5151

Egyedi, emblémázott celofán jellegű BOPP tasak

Nem csak esztétikus, költséghatékony csomagolást szeretnél? Reklámoznád is cégedet, márkanevedet a celofán tasak felületére nyomtatva? Rendeld emblémázva BOPP tasak csomagolódat, akár ragasztócsíkkal vagy anélkül!

Mind a(z) 2 találat megjelenítve
Műanyag tasak, zacskó - Egyedi, emblémázott celofán jellegű BOPP tasak - Emblémázott celofán zacskó jellegű logózott BOPP tasak

Emblémázott celofán zacskó jellegű logózott BOPP tasak

A celofán zacskó egy vagy több színnel, akár fénykép minőségben egyedileg emblémázható, feliratozható. A csomagolás így lesz az egyik fontos reklám- és marketing eszközöd. A logózott celofán tasak csomagolásként felhasználható például a következő termékeknél is: ruházati, kozmetikai, élelmiszer-ipari termék, fénykép, ékszer, bizsu, mézeskalács, fűszer.

 

TERMÉKHEZ

Helytartó

Emblémázott ragasztócsíkos celofán tasak jellegű BOPP tasak

Egyedi méret, egyedi nyomtatás és ragasztócsík segítségével történő lezárás. Így születik meg a tökéletes csomagolás, a tökéletes celofán zacskó!
Az egyedi méret segítségével a celofán tasak pontosan a terméked méretéhez igazítható. Az egyedi grafika, logó kiváló reklámeszköz és márkaépítő. A ragasztócsíkkal visszazárható csomagolásod lesz!

 

TERMÉKHEZ