ÜZLETÜNK: 1135 BP., XIII. KER., FRANGEPÁN U. 91. | NYITVA: hétfőtól - csütörtökig: 9:30-15:00. | +36-30-758-5520 vagy +36-30-234-5151

Ruhacímke

A Címkepláza Kft. ruhacímke kínálatából biztos megtalálja az Önnek megfelelőt. Ruhacímke készítés és gyártás egyedi igények szerint is.
Ruhacímke készítés álmaid szerint? Megtaláltad! Fogyasztóvédelmi ellenőrzés? Átfogó szaktanácsadás a ruhacímke tartalmához! A ruhacímke szerepe kettős: kötelező tartalom és az eladhatóság, márkaépítés alapja. A CÍMKEPLÁZA tudja!
Egészségügyi szájmaszkokhoz is gyártunk bevarrható címkét. Arcvédő maszk címke készítés egyedi tartalommal, akár logóval, kis vagy nagy darabszámban is.

Nyomott bevarrható ruhacímke

Nyomott bevarrható ruhacímke

Tartós, mosásálló, nyomott, bevarrható ruhacímke! Normál, koptatható vagy szatén anyagból. Minőség, rövid határidő, gyártói árak. Ruhacímke készítés egyedi grafikával, illetve kezelési, anyagösszetétel és méretjelző címkék raktárról.

 

Szövött címke

Szövött címke

A saját márkás, egyedi szövött címke a ruházati terméked eladhatóságának fő eszköze! Prémiumkategóriás szövött címke, szövött ruhacímke készítés és gyártás a legkedvezőbb áron. 1000-1200 db-tól rendelhető ONLINE vagy ÜZLETÜNKBEN: színskála és referencia minták segítségével. Egyedi szövött címkék különféle alapanyagokból, választható színekben és kivitelben. A címkék kivitele: hő-vágott (körbehegesztett), visszahajtott szélű, félbehajtott vagy lézerrel egyedi formára vágott. A szövött címkék széleldolgozása történhet normál hővágással vagy igény esetén ultrahangos vágással. Kérj árajánlatot az alábbi alapanyag típusokra, vagy vásárolj a készen kapható szövött méretjelzőkből.

 

Papír függőcímke, papírcímke

Papír függőcímke, papírcímke

Papírcímke öntapadós vagy függőcímke kivitelben. Többféle alapanyag, bármilyen forma és szín, akár fénykép minőségű nyomat, ingyenes tervezés és nyomdai előkészítés! Fogyasztóvédelmi tanácsadás a függő címke kötelező tartalmához!

 

Címkéző zsinór

Címkéző zsinór

Szeretnéd, ha függő címkéd exkluzív megjelenést tükrözne? Rendelj címkéző zsinórt emblémázott plasztik kapoccsal! Domborítva, aranyozva, ezüstözve vagy embléma nélkül raktárról több féle színben.

 

A ruhacímke kategória kapcsolódó termékei

A ruhacímke kategória kapcsolódó termékei

Vállfa méret jelző, varrható fém embléma. Termékek, amelyek ugyan nem tartoznak szorosan a ruhacímke kategóriához, de tágabb értelemben mégis csak ide sorolhatóak.

 

Bevarrható műanyag dombor címke, embléma

Bevarrható műanyag dombor címke, embléma

Varrható műanyag domború embléma, illetve gumiöntvény címke pólóra, pulóverre, sapkára, szabadidő-ruházatra. Színes vagy átlátszó alapanyagból, bármilyen formával megvalósítható.

 

Vasalható ruhacímke

Vasalható ruhacímke

A legújabb címkézési trend elérkezett hozzánk is: vasalható transzfer címke! A márkádat jelző ruhacímke, amit biztosan nem vágnak ki! Egyszerű felhelyezés: hő préssel vagy vasalóval.