ÜZLETÜNK: 1135 BP., XIII. KER., FRANGEPÁN U. 91. | NYITVA: hétfőtól - csütörtökig: 9:30-15:00. | +36-30-758-5520 vagy +36-30-234-5151

Papírtáska

Papírtáska készítés prémium minőségben a Címkeplázánál. Nyomtatás nélküli papírtáska azonnal raktárkészletről és egyedi papírtáska gyártás rendelésre, emblémázva, rendkívül rövid határidővel!

Örülnél, ha vevőid sokáig hordanák reklámtáskádat? És ezzel együtt hirdetnék a cégedet, márkádat, építenék a hírnevedet? A logóval egyedileg gyártott, emblémázott papírzacskó kiváló reklámhordozó. Ma már megkerülhetetlen. Az egyik legnagyobb erejű marketingeszköz az offline világban, hiszen ellentétben például a szórólappal a papír reklámtáska sohasem egyből a szemetesben végzi, hanem viszonylag hosszabb ideig használatban marad és óriási marketing ereje van.

A papírtáska marketing szempontból kikerülhetetlen felhasználási területei: üzlet, konferencia, kiállítás, céges ajándék. A nem online üzleti életben, a kereskedelemben költség szempontból is az egyik leghatékonyabb márkaépítő eszköz. Nagyon fontos, hogy az elsődleges funkciója, a csomagoló eszközként történő használat is maradéktalanul megfelelő legyen. Ehhez fontos a kiváló minőség, ami a Címkeplázánál alapkövetelmény! A Címkeplázánál többféle árkategóriájú reklámtáska érhető el, mindegyik a maga kategóriájában a legjobb minőségben. A kiváló minőség egyrészt fontos a megfelelő csomagolás szempontjából, illetve ami talán még fontosabb, hogy minél jobb minőségű és magasabb kategóriájú a papírtáska, annál tovább fogják hordani a használóik.

Óvnád a környezetet és nem szeretnéd műanyag táskával szennyezni?
Szeretnéd a reklámtáskád tükrözné a céged piaci helyzetét, termékeid magasabb minőségét?
Az összes kivitelű és típusú füles papírzacskó megtalálható nálunk, szalagfüles, sodrott füles és zsinórfüles kivitelben és ezen típusok mindegyikén belül akár füles italtasak formában is.

A nyomatlan kivitelben mennyiségi kedvezményekkel raktárkészletről azonnal megvásárolható üzletünkben vagy postai utánvéttel rendelhető, különböző méretekben és természetesen mindhárom kivitelben: szalagfüles, sodrott füles és zsinórfüles papírtáska.

Szalagfüles papírtáska

Szalagfüles papírtáska

A legnépszerűbb reklámtáska típusunk a szalagfüles papírtáska. Ennek a oka, hogy rendkívül költséghatékony, ennek a legkedvezőbb az ára a különböző papírtáskák között. Ennek ellenére kiváló minőség jellemzi, alapanyaga 80-100 g/m2 vastagság nátron papír, a füle pedig 6 rétegben hajtott, erősített ragasztással rögzített, a papírtáska alapanyagával megegyező minőségű és színű papír szalagfül. Natúr barna vagy fehér színben nyomatlanul raktárkészletről azonnal elérhető üzletünkben vagy online rendelhető postai utánvéttel. Igény esetén egyedileg megrendelheted emblémázva, feliratozva 1 illetve 2 oldalon akár több direkt színnel nyomtatva, pontosabban szitanyomással felülnyomva. A szalagfüles papírtáskák 250 db/doboz kiszerelésben még kedvezőbb áron kaphatóak, de természetesen kisebb mennyiségben is vásárolhatsz belőlük.

 

Sodrott füles papírtáska

Sodrott füles papírtáska

A sodrott füles papírtáska kifejezetten elegáns papír alapú reklámtáska. Kedvező ára, 100-120 g/m2 vastag alapanyaga és az erős, sodrott fülkiképzés miatt a legjobb ár-érték arányú papírtáska. Ez a fülkiképzés rendkívül kényelmes használatot eredményez, ugyanakkor a sodrott fül az egyik legtartósabb hord-táska fül típus. Ennek oka, hogy egy belső mag köre van felsodorva a papírtáska alapanyagával megegyező színű papírfül, és erősített ragasztással kerül rögzítésre. Amennyiben egyedileg emblémázva rendeled, a szalagfülesnél is jóval tartósabb sodrott füles papírtáska éppen a hosszabb élettartama miatt sokkal tovább képes megőrizni reklámértékét és közvetíteni céged filozófiáját, termékeid magasabb minőségét. Az egyedi papírtáska gyártás a szitázás technológia sajátosságai miatt céges emblémával, akár kis mennyiségben is elérhető. A szitanyomás lehetséges 1 vagy 2 oldalon, illetve akár több direkt színnel. Több méretben, fehér vagy barna színben, nyomatlanul azonnal megvásárolható vagy papírtáska webshopunkban megrendelhető. Részletekért lépj a termékekhez most!  

 

Zsinórfüles papírtáska

Zsinórfüles papírtáska

Az exkluzív zsinórfüles papírtáska csúcskategória a különböző papírtáskák között. A prémiumkategóriás termékekhez, illetve a kiemelten fontos ügyfeleknek és céges ajándékokhoz kizárólag ez a típus ajánlott. Hihetetlenül tartós, hosszú élettartamú reklámeszköz köszönhetően az erős alapanyagnak és manuálisan rögzített elnyűhetetlen zsinórfülnek. A visszahajtott fülerősítés és a karton talperősítés szintén azt segíti, hogy a használója sokáig is szívesen hordja. Mindezek a tulajdonságok garantálják, hogy viszonylag nehéz és élesebb tárgyak is a legelegánsabb és rendkívül praktikus csomagolásban lehessenek. Ez a típusú papírtáska nem gyűrődik, nem szakad, így hosszabb távon is megállja a helyét, például egy több napos rendezvényen vagy konferencián. Természetesen a zsinórfüles papírtáskákat is készletről azonnal megvásárolhatod nyomatlan kivitelben, többféle méretben, 140 g/m2 vastagságú, elegáns, matt kraft alapanyagból, fehér vagy natúr barna színben. A raktárkészletről kapható, nyomtatás nélküli papírtáska zsinórfüle színben egyezik a táska alapanyagának színével. A nyomatlan, üres zsinórfüles papírtáskák ára 200 db-tól mennyiségi kedvezményt tartalmaz, de természetesen kisebb mennyiséget is tudsz vásárolni, illetve postai utánvéttel rendelni. Egyedi zsinórfüles papírtáska gyártás esetén bármilyen grafikával, akár fotó minőségben is rendelhető, egyedileg emblémázható. Az emblémázott zsinórfüles papírtáska 200 g/m2 vastagságú műnyomópapírból készül, ami garantálja a prémiumkategóriás minőséget. A ofszet nyomdai nyomtatást követően matt vagy fényes fóliával fóliázva és választható színű zsinórfüllel készül el az exkluzív zsinórfüles papírtáska.

 

Italtasak, italtartó papírtáska

Italtasak, italtartó papírtáska

Italtasak többféle színben, sodrott füles és zsinórfüles kivitelben is! A különböző színek megtekintéséhez lépj be italtartó papírtáska webáruházunkba a termékekhez kattintva. Teherbírása 4-6 kg, így a nálunk vásárolt italtasakok esetén garantáljuk, hogy nem szakad el és bármilyen üveg italt gond nélkül elbír. Nyomatlanul, feliratozás nélkül raktárkészletről azonnal megvásárolható üzletünkben vagy megrendelhető postai utánvéttel. A nyomatás nélküli italtasak vásárlás esetén nincs minimális mennyiség, akár 1 db-tól elérhető nálunk. Egyedi emblémázással, igény szerinti grafikával rendelve a céges reklámajándékaid csomagolásához és marketinged erősítéséhez hatékony és kitűnő ár-érték arányú választás az italtartó papírtáska.